Γνώρισε μας

Απογειώστε τη διαμονή σας

Πέραν της διαμονής σε έναν μοναδικό χώρο, προτεραιότητα του Ariti Seaside Residence είναι, από τη στιγμή της αποβίβασης του επισκέπτη έως τη στιγμή της αποχώρησης του, να απολαμβάνει καθημερινά διαφορετικές εμπειρίες, χωρίς το άγχος της οργάνωσής τους.

Η οικογένεια του Ariti Seaside Residence, φροντίζει έτσι ώστε ο επισκέπτης να αναχωρεί γεμάτος εικόνες και μυρωδιές του νησιού και κυρίως την αίσθηση της άμεσης επιστροφής του σε αυτό. Από την προγραμματισμένη βόλτα του σε οργανωμένη παραλία, έως και το δείπνο του σε κάποιον από τους πολλούς εκλεπτυσμένους χώρους της Πάρου, και από τη μετακίνησή του σε κάθε σημείο μέχρι και την ενοικίαση του οχήματος της επιλογής του.

Ariti Luxury Residence-0
Ariti Luxury Residence-1
Ariti Luxury Residence-2

Υπηρεσίες

Μεταφορά

Απολαύστε τις μετακινήσεις σας στο νησί, επιλέγοντας τις υπηρεσίες μεταφοράς, που προσφέρει το Ariti Seaside Residence, από και προς τον τόπο αφίξεως/ αναχωρήσεως καθώς και σε όποιον άλλο σημείο επιλέξετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για την οργάνωση οποιουδήποτε είδους μεταφοράς σας.

Rent a Car

Η απόδραση στην Πάρο δεν θα μπορούσε να είναι ολοκληρωμένη χωρίς την περιήγηση στους θησαυρούς του νησιού. Για το λόγο αυτό, το Ariti Seaside Residence σας διαθέτει υπηρεσία κατ’ επιλογήν ενοικίασης οχήματος. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία.

Καθημερινές Κρουαζιέρες & Εκδρομές

Η Πάρος, έχοντας προνομιακή θέση στο κέντρο του Αιγαίου, είναι ιδανική βάση για ημερήσιες εκδρομές σε παρακείμενα νησιά. Αντίπαρος, Κουφονήσια, Μύκονος, Δήλος, Σαντορίνη, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από αυτήν. Επιλέξτε την επίσκεψη σε μαγικούς τόπους, απολαμβάνοντας την πολυτέλεια και την περιποίηση σε ένα ιδιωτικό σκάφος. Επικοινωνήστε μαζί μας να σχεδιάσουμε τη μοναδική αυτή εμπειρία.